Alla inlägg under december 2006

Av Malin - 7 december 2006 21:40

Idag är jag faktiskt glad. Även fast jag fått "världenstönt-stämpeln" av barnen i min klass efter visningen av kockfilmen. Tror du att de skrattade? Nono. Jag var den enda i klassrummet som satt och garvade åt det, bara för att vi så så jävla sjuka ut och det hela var bara åt helvete. För jag ska se på Eragon nästan fredag klockan 18:00 på föredetta Astoria i Borlänge.^^ Miiew, det ska bli kul även fast filmen är kassare än böckerna.;)Sen ska jag till Emelie med kockfolket och Maria kanske (?) för att käka tacos och flummfjanta som jag gör allra bäst. Och jag har härmed börjat skita i vad alla som jag inte känner något för i min klass gör eller säger. Jag skiter i om ni tyckte filmen var kass, att jag är fånig som älskar min fantasy och manga, eller för att jag bär "mysko" kläder som kanske inte alls är i mode just då. Pilla er i arselet kuksugar as...Vilket jag velat säga ibland, men som kanske inte är såå fint. Inte ens här. Härmed ska jag stå för det som är Jag. Malin-Jag. Inte Malin-du, eller Malin-alla-andra-tänker, utan helt enkelt den Malin jag faktiskt är. Malin-Jag.^^ Så puss på InuYasha och röda rosetter av luciatygband ovanför benvärmarna.:DOch ni, trosor med japaner (lite fula gubbar?) på is tha shit :)

Av Malin - 6 december 2006 21:09

Just nu är det kaos i mig. Hela dagen har min hjärna gått på högvarv för att komma på ett sätt att bli sjuk på. Tills imorgon. Då ska vi visa vår film. Ja, ni vet den; "The Story about the Three Chefs". (se Gårdagens inlägg) Jag blir tokig. Fast det kanske är bättre än att visa upp filmen och bli helt nedvärderad. Mer än vad man redan är av fjortisfolket och de andra maserskitungarna. Fy Fan, men nu måste jag plugga tyska mitt i allt också. Prov igen. Hur elakt får det bli!?Någon sjuk som kan smitta mig!?

Av Malin - 5 december 2006 07:47

Veckans Big Size Misstake:Vi skulle alltså göra ett grupparbete på engelskan, med mat som tema. Jag, Maria, Therese och Evelina bestämde oss för att göra en film med ett matlagningsprogram på eneglska. Jippi tyckte vi då. Fy fan är det nu. Trerättersmiddagen var följande:• Toast med Ost, Gurka und Tomatoos• Flygande Jakob med Ris• Kladdkaka med Grädde (Roulett med en viss bit arsenik fixad. Vem dör först?) Det hela kunde varit okej om jag inte börjar filmen med att sitta på vår toalett med scream-kläder, äckelgubbmask, ficklampa lysande i fejjan och rabblande "There was three Chefs.." Efter det anländer Theres iklädd djävulsdräkt, änglavingar och batmanmask. Hon slänger ner ingredienserna ("papperslappar med bilder på sakerna")från en lina vi spännt mellan två luckor i en buken och rör om. Ställer dem i kylen, väntar och plockar ut färdiga mackor. Sen kommer Maria med screammask, drakulakappa, tomteluva med vitaflätor och lagar huvudrätt på samma sätt som Therese bara att hon stoppar formen i ugnen. Maria brännde fast en klädnypa i kastrullen också..xDEvelina i häxhatt och klänning makes sedan kladdkaka på precis samma puckosätt som vi tyckte var galet kul då. Allt avslutas med att jag sitter på toan och berättar att sagan är slut, men att de nästa vecka kan de få höra en ny.Vi kunde inte ens klippa ihop en snygg film av det hela, utan det blev en avspelning på VHS...Medan de roligtokpojkarna hade en proffsig DVDfilm som alla skrattade åt. Oss kommer de inte skratta åt. Oss kommer de stämpla "Psykhus nästa" eller "Undvik dessa töntpuckon".Vem vill visa det för min ********klass? (välj lämpliga ord för stjärnorna själv) Inte vi. Jag ska gömma mig på en toalett och aldrig återvända. Om Gud finns, eller någon annan, kan vi få lite hjälp tack!? Nu helst...Och just det! Jag var på teater i Falun också. Den var faktisk bra och galet muppad.^^ Den vite Ali och pipiga SSABarbetare var bäst. Go dem..:)

Av Malin - 4 december 2006 07:27

16 år i dag, tjalla lalla la! :DFörst kom mamsen, papsen, lillsen och sjöng en sång och gav mig fina paket. Bl.a pengar, manga, presentkort, strumpor med rosetter och lite andra saker också. Sen fick man trava iväg till skolan som vanligt. -.-' Jag tycker man borde få vara ledig när man fyller år, men icke sa Nicke..Skolan, inget att skriva om. Samma trök som vanligt.Jo, vi såg på "De två Nakna Kockarna & Pär" som lagade en fiiin middag..xD Och taket + ventilationssystemet har rastat i skolan också. För att någon stängde en dörr för hårt. -.-' Sen lattjade vi runt på tjejträningen. Det var ett jävla liv på alla ungar. Kittlades gjorde de med.;P Och Barbapappa-family skapade de som pepparkakor, en överkörd banan, muhamed som döptes om, medan jag gjorde ett mumintroll som pussade en älg..^^ Danke för en fin födelsedsdag!:)Kramar åt alla människor, och alla andra med för den delen!

Av Malin - 3 december 2006 19:59

Wiehoo! Idag kom hela tjocka släkten på beök till vårt skräddarbacksbo för att fira mig en dag i förväg. Snacka om att vi käkade kakor och mumsade tårta i mängder. Lilla öta Rasmus och Emilia var de minsta och sötaste besökarna. Vi tittade på bröllops bilder och skrattade som tokar åt det mesta. Min släkt är fin.:) Presenterna som anlände var;• Pengar• Pengar• Pengar• Mera pengar• Randiga strumpor med rosetter• InuYasha manga pocketböcker episod 1 & 2Haha, kom att tänka på sången lilla Emilia gick runt och sjöng på igår.xD Så här kommer den;Hästen den har 4:a ben så den kan ståAnkan den har 2 ben så den kan också ståSnoppen den har inga ben men den kan stå ändåOch när man frågade vem som lärt henne den fina låten svarade hon helt enkelt; Mamma!Sen ritade jag och KusinAnna de mest coola pepparkaksformerna man kan tänka sig. Eller, ja...de mest Crazy..xD Några av de muppiga kommer brukas imorron, och några andra sötare tas i bruk de med. Längtar tills dess. Och till födelsedagen imorron!:D 16 år blidde Malin då. Puss små sötnosar, vi ses väl någon gång!

Av Malin - 2 december 2006 21:23

Go Molly, Go Sweden..Två pass Sörboträning. Det var vad som stod på schemat för morgonen denna dag. Först sprang jag med "tanterna" en runda på typ 90 min runda, bl.a upp på ett stoort berg. Och ni ska veta att tanterna springer fort för att vara tanter.;) Synd bara att det skulle regna så jag blev blöt. -.-' Eftermiddagen åkte vi rullskide-skidskytte á ärtpåseprickning i rockringar på reservflygfältet med motorpojkar och hundmänniskor som ivrig publik. Naturligtvis var det Malin-Jag och Gustav som överlägset tog hem den åtråvärda segern.xD Kriget om bullarna avslutade dagen.^^Nu gluttar jag på Junior ESC och hejar på lilla svenska Molly Sandén. Yeah! :) Systrarna Sandén som övertagit scenen är ju polers till lillasyrran. Ja, en helvetes massa människor som sjunger är ju vän med min lilla Matilda. Kanske kan jag dra nytta av det någon dag?>_< Heeeja Molly, Go Girl!Grattis B på 16-årsdagen!<3 Snart är jag lika gamal som du, bara två dagar! Sorry att jag inte kommer ikväll. Det är..Dumt. Elakt. Vi får ta igen det en annan dag..^^Kommentera folkungar! Jag ser ju att ni är här och läser!:)Och rösta..--->

Av Malin - 1 december 2006 20:59

Så vill jag också gå som gammal. Hand i hand...Idag såg jag ett sött par på bussen. Inga unga, utan en gammal gubbe och hans fru. Han hjälpte henne ut ur bussen och sedan gick de hand i hand från busshållplatsen, leende pratande om det gammla pratar om. När jag blir pensionär vill jag också ha en snäll liten gubbe, eller gumma kanske? att hålla i handen, prata och åka buss med.:) 1:a December. Bara tre dagar kvar tills jag fyller år. Då blir jag lite större än nu och kanske får jag fina paket? ^^Min önskelista:• Pengar• Eragon• Biobiljetter till Eragon Sverige premiär• InuYasha manga pocket• Ängel tatueringenSå, vad önskar ni er? Skriv i kommentarer! Vem vet, kanske ni får en liten juleklapp av Malin?

Presentation

Omröstning

Apor är gula!
 jaaa :D I know! :]
 eeh? What The Fuck? x]
 nejnejnej, apor är bruna? ^__^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards