Alla inlägg under december 2006

Av Malin - 15 december 2006 20:42

Okej, tänkte medela er alla om något att undvika. Idag var Tove och jag på bio, som även en massa andra Tunabarn besökte. Eragon. Premiär var det. Det jag sa innan dög visst inte;- Filmen är sämre än böckerna!Filmen var så mycket kassare än böckerna! Ingenting, stämde inprincip och det hela var som de gjort en egen saga med samma namn på personerna och platserna! Allt annat var bara en röra och en dålig sådan. Utseenden var kassa, hopp mellan scener överallt, omgjorda scener, tillagda/ändrade scener, relationer inkastade, gubbar som knappt är beskrivda i boken dyker upp och mycket annat knas. Alltså, mitt råd är: SE INTE ERAGON, LÄST BÖCKERNA!Men, allt annat med Tove var bra roligt.^^ Det var ett tag sedan vi gjorde något roligt, så det var nice.:)2:a på Banläggnings RM!Oh yeah, Go me, oh woow...Miiew, nog för att Hamelius slog mig på DM, men han fick allt se sig besegrad på Riks Mästerskapet!:) En till rolig sak idag. Han som vann hade ju gått banläggningskurs, är 18 år och allt. Jag skapar lite mysko och sedan blir det ett paniktävlingsbidrag tillverkad alldeles i slutet av tiden. Men det har ju funkat bra trots allt.:) DM vinst förra året, 2:a i år, bland de 15 bästa på RM då och 2:a i år!:D Hmm, det känns som jag blev lite mallig där..xD Muhaha, och nästa år ska jag göra bättre ifrån mig! Mats Bilar - Ett Bra Val. Gaspedal...Puss och Tjolavippanlej alla goa varelser! Och glömm inte att rösta på den nya undersökningen om Malin Mig Själv!;)

Av Malin - 14 december 2006 19:47

Ibland inbillar jag mig sjuka saker. Bara sådär. T.ex idag när kag följde efter lilla syrran till träninegn så fick jag för mig att jag nog hade lite pengar undanstoppade hemma. Lite mer än lite också. Tror ni jag har det? Nääe, det insåg även jag efter några sekunder.xDÄr det bara jag som tänker så? Eller är jag inte ensam?Och imorron är det premiär time! Wiie! Jag, Tove, Apastor BioPopcorn och Eragon. Sikken kväll det kan bli.:) Även fast filmen kommer vara sämre än böckerna. Tänkte bara berätta det.;)Röstningen är nu utbytt, och föregående resultat blev:• Jag? Mörkrädd? Sällan... 4,5% • En aning. Skyndar mig alltid hem om det är mörkt. 40,9%• Öh? Man kan ju inte vara mörkrädd om man är Batman!? 31,8% • Kanske lite. Mörka gränder är inte så lockande. 13,6%• Absolut. Minst fyra ficklampor ute på kvällen. 9,1% Av detta drar jag slutsattsen att ingen gillar mörkret särskilt mycket, och det finns visst fler Batmans än vi visste om.;P

Av Malin - 13 december 2006 20:52

Lusse Lelle Lusse Lelle Elva Nätter Före Jul...Klasskamp. Idag fikades det först innan de blodiga slagen hos SamSam:arna drog igång. Först ut var S1i (min klass) mot den andra ettan, vilka blev stoort krossade. Efter att ha avgjort vilken 3:a vi skulle möta i final om ett hemligt paket från lärarna blev det dags för finalen. Frågor som;• Vad åt spöket i micron på Greveholm? (Ostkaka förståss!)• Vad för sorts kakor bakar Sockerbagaren? (Stora, små & några med socker på)• Vad står WMCA för? (VEM vet det egentligen?) De fula treorna slog oss i utslagsfrågan med en poäng. Fuskande också. Mooosa..Idag testade jag även en nya sak. Intervaller i vattnet á löpning. Det såg nog ganska roligt när vi "sprang" runt i vattnet med ett fult, blått, flytningskudde runt midjan så vi inte skulle sjunka. Jag kände mig konstig då. Och fjärlissimm är inget jag rekomenderar. Det är kasst. Imorgon kväll kommer jag att byta ut min undersökning till "Vem/Vad liknar jag mest?". Så, FÖRSLAG hit nu!!

Av Malin - 12 december 2006 20:17

Mer snö ge mig, mer snö...*nynnar* Eller iallafall lite...Bummeli Brummeli Kaboom! Idag har jag sett färdigt på Super Size Me filmen. Hugga. Han gick upp 11 kilo genom att bara äta (frukost, lunch, middag) på Mc Donalds under 30 dagar, som ett extriment för att visa hur farlig snabbmaten är! 11 kilo på 30 dar!:O What the fuck?! Och det sjuka var att, medan vi glodde på den där filmen och fick veta hur mycket fett och äckel det var i maten, blev vi sugna på Mc Donalds! Isch. Så en Big Mc åts till lunch. Jag mår illa nu när jag tänker på det.:SSen skaffade jag mig ett foto till ett ID-Kort. Vem tror ni inte kommer ut med stans fulaste kort? Jo, ni förstod säkert. Jag såklart. 150 kr för 4:a bilder som var asfula. Kasst. Ytterligare ett bevis på att jag ska undvika kameran.Jag fick en RosaSkärtlapp av Tove idag. Sen födelsedags present. Och ett par Big Silverringar. De ska has imorron. Och skärtlappen, som jag kallar pulka, behöver bara lite snö så ska jag åka!:) Nerför Sälen och Romme är det närmaste planeringarna.^^Jag funderar på att göra en "vem är jag mest lik - röstning". Härmat efter Camilla. Kanske. Ska fundera ut lite alternativ. NÅGRA SPECIELLA FÖRSLAG!?

Av Malin - 11 december 2006 21:15

Längst ut till höger ser vi en Matilda, egentligen en tomte, sedan kommer Matilda nr 2 som tärna, Lucia-Jag i mitten, Tärnflickan Lina på andra sidan mig, därefter Maria också en tomte in IRL. Vart syrran tatt vägen vet endast gudarna, de som står under mig i rang.xD20 dagar i rad har jag skrivit här nu..:)Det nya Luciatåget terrade denna kväll en smärre del av Skräddarbacken. Bl.a Martin och hans släktingar fick besök av det sjungande tåget med en knas Lucia Malin i spetsen. Höga, falska allmänna Julsånger kunde befolkningen plågas av. Go os! Oh Yeah..Idag simmade vi på idrotten. Paddla gummibåtsmadrass är jobbig ska ni veta. Mitt råd; Pröva aldrig. Miiew, slutade tidigt idag och kommer sluta ännu tidigare imorron. Ibland ler skolan mot mig, faktiskt.;)Och söta Göteborgarinnan ska man prata med också. Det är bra. Jag tycker om det. Hon är en av mina finapersoner att räkna om jag skulle göra det. *KryaKram* ^^Puss alla och lakantjuven, jag har ögonen på dig...

Av Malin - 10 december 2006 20:45

Konnichiwa!Nanka kawatta koto atta?(Hej! Alllt väl?/Har det hänt något?)Slöat. Idag har jag latat mig mer än på länge faktiskt. Ritat lite, käkat godigo käk och läst lite allmännt.:) Sån här dag då man degar runt i mjukisbrallor och stor "vanligtvis-sovT-shirt". Och ingen bad mig göra något speciellt heller. Har jag kommit till himmelriket?:O Fast, jag bäddade rent och städade hela mitt rum med damning och damsugning överallt också. Tog några timmar eftersom jag alltid börjar med något nytt mittiallt.;) Och den jävel som snott det helbruna lakanet göm dig, min hämd är hemsk! malin sover på jord! - Katta usm skido något år sedan.Först ska jag dra av alla naglar på tår & fingrar, hela vägen in, rycka loss tänderna en i taget, slita håret av, steka alltihopa och tvångsmata männskan. Därefter hänga skiten i lillfingrarna i lyktstolpen utanför mitt fönster. Jag ska allt hitta dig!Vår familj hittade även på något nice för låång tid sedan. Ytterligare en skämmabort grej..>_<Barn som har namnsdag inom familjen får en liten present. Och vet ni, igår var det Anna. Alltså, present hitåt! Inu bok fick man..^^ Och idag, Malin! Oh yeah. *segerdans* Jag får Inupocket och Det fina Folket får Nobelmiddagen. :)Mata ne, Sayonara!(Vi ses, Farväl!)Och du som snodde älsklingsbrunlakanet;- Bukkoroshite yaru!

Av Malin - 9 december 2006 20:09

Bwahaha, kunde inte låta bli att ta med denna sida. Garvade lite lagom åt puckot..xDIdag har jag inte gjort så hemskt mycket saker faktiskt. Otroligt nästan. Skrivit några svar på Idrottsläxan till på måndag, får nog fortsätta imorron annars blir konstigaövningartantgympaläraren sur.-.-'Målat lite manga idag också. Inu Yasha så klart. Jävla besatt man kan vara..xD Ritade ju som en tok för något år sedan, vilket jag nu har tagit upp igen. Med stor *host* ja, framgång.;) Idag var det luciatåg att titta på i kyrkan också med lilla syster som soloflicka. Uscha, jag saknar verkligen inte min körtid..:S Men det var fint och fikat sedan var gott.Och det sötaste på hela dagen var när en liten kille, kanske 5 år, grabbade tag i min arm när jag gick förbi och sa;Vad fin du är!Maaw, så gulligt av den lille plutten..^^ Han drog faktiskt en lott så familjen Rylander vart en pepparkaka rikare. TarvSyrran käkade upp den innann jag han erbjuda den lilla pöjkbeundraren den.Idag har alla Anna:or namnsdag. Alltså jag. Anna Malin Maria sörru..:)

Av Malin - 8 december 2006 23:33

Säga vad ni vill om mitt intresse, men visst är de för fina?Muhaha! Idag har jag kommit på ett nytt sätt att bli av med det onyttiga i en 0,5 Liters Milkshake. Man går helt enkelt på tå, samtidigt som du kickar med benen som du skulle sparka till något graciöst och lite högre upp.>_< Så gick jag i Falun och hem till Emelie. Folk tittade en aning kan jag säga..xDHos Emelie var det rajtantajtan och det vette fan hur mycket läsk jag satte i mig under kvällens flummtåg och myskoanfall. Ja, helt enkelt en kul Malin..^^Älska älska älska InuYasha..Mieew, det bar är så..Ja, underbart sött och blodigt ibland..:) Och älska er andra med.För att inte glömma Episoderna jag ska se imorron• 88 - Askul med små sjuka apor som spellar fast en bambasten på Inuyashas ena hand.Problem? Njae, de har glömt hur man tar bort dem också..xD• 124&125 - Har för mig att Kikyô dör, fast hon inte gör det. -.-'• 160 - Har fått för mig att Inuyasha ska laga *host* se laga Kagomes cykel. Framgång? Med hans intelligens och humör?Inspanat nytt: http://inuyasha.nu

Presentation

Omröstning

Apor är gula!
 jaaa :D I know! :]
 eeh? What The Fuck? x]
 nejnejnej, apor är bruna? ^__^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards