Alla inlägg under januari 2007

Av Malin - 24 januari 2007 20:06

Sökes: Extra jobb att tjäna lite money på!Jag har nog undvikit människor endel idag. Av någon okänd anledning orkade jag inte med någon speciellt mycket. Sen ska jag vara officiell kartläsare åt Therese, Ester, Evelina & deras gäng på Norn hajken. eller, ja igår skulle jag det.xD Kazakstan dör 2025. Kapitlet avslutat. Punkt Slut.Omröstnings Resultat (21 röster):• Kusin Joakim - 2 röster• Spansk Skogsnok - 1 röst• Blivande Sopkörare med Sömnproblem - 5 röster• Nunna på fullaste allvar - 0 röster• Dvärgen Toker - 5 röster• Ingenting med Betydelse - 4 röster• UtFlummat Freak som letar efter något borttappat - 4 rösterJag påminner alltså mest om Sopköraren & Dvärgen Toker. Hmm...Hur ska man ta det? Hade själv sattsat på UtFlummat Freak.xDNy länk:Publicera Dikter och Noveller

Av Malin - 23 januari 2007 20:50

Min naturkunskaps lärare Torbjörn är lite speciell ibland. Han drar steck under allas namn, har konstiga kommentarer om blåmesars ödmjukhet och färdig gör små kladd bilder.xD Jag hade då ritat en galen lite figur som såg en aning galen ut och skanderade: "Bwahaha I'm the Lord!" Han hade då ritat en liten bil under och skrivit, "Driving in a ford!"xD Sen skulle vi leka vidare på dramat där jag är lille Jouha, men Anton kom inte så min grupp hade inget att göra. Det slutade med att jag bredde ut mig i en soffa med min mp3 & "Mästerdektektiven Conan" mangan. Den är lite mysko.xD Alla mördar folk för att denne har dödat/lurat/bedragit någon av mördarens älsklingar.Min lilla syster är ganska dum ibland. Jag gjorde en söt liten ostmacka till henne, men som tack börjar hon gnälla över att den är äcklig. Hon hasplar ur sig:"De stackars barn som inte får någon mat, deras mat är såå mycket godare än den här mackan." Hon vet inte mycket. Hon höll på att tjata mej tokig om att de barnen utan mat hade det så mycket bättre mat-väg än hon. *morra* Skitunge! Hur tänker hon!?Jag ska bli volontär."Råttan sträckte på sig och gjorde några stretchövningar" xD (Erica)-18°C ute nu. Det är svinkallt.

Av Malin - 22 januari 2007 21:06

Sådana här skoldagar som denna borde man alltid ha. bara idrott klockan 8 på morgonen sen var det bara att sluta.^^ fast efter att ha snott tillbaka min mangabok som jag lånat ut till Therese stack jag till busshållplatsen för att åka buss. Först kom det en stackars gubbe och skottade bort all snö framför busshållplatsen, och precis när han var klar kom en plogbil och hade upp en massa ny snö. Nahaha..xD Skrattade nästan åt det hela.xD Bussen kom ju aldrig så jag fick helt enkelt roa mig med det som kom.;PI Borlänge city hämtade jag ut mitt leg med den fula bilden på.-.- Jag ser helt mongo ut, och så är det en lite hårtes som spretar åt hel håll. Bwaaa, att man bara fick tre kort på sig. Huvudmålet var bibloteket.:D Först lämna tillbaka alla mina mangor och två böcker till den lilla tanten bakom disken. Sen kastade man sig bort till den lilla hörnan och lånade några nya mangabookies. Tyvärr har jag snart läst alla som har något värde där. :( Plockade även på mig en fantasy bok, del 3. Egentligen var de tidigare böckerna helt kassa, men sjuka. Så bara för att de var det fick jag ju lov att läsa fortsättningen.xD Resten av dagen latade jag mig och drack te. Söder Te is tha shit.^^ jag är faktiskt förkyld så då får man göra så.;P Eller, latade och latade jag fick lov att göra en jobbig geografi uppgift. kazakstans öde vilar i mina händer. Mahaha! Fast Erica förutsåg att det skulle dö ut. Ajdå..xDÄr jag verkligen bara en medelmåtta i allt? Finns det inget som jag, jag är bra på? Avundsjuk medelmåtta. That's Me.Rysk Roulett? Antingen lever man eller så dör man.- Meen, vad jobbigt.

Av Malin - 21 januari 2007 17:56

Jag tror den här förkylningen har rubbat min hjärna på något vis. Min hjärna verkar ha skrumpnat ihop, precis som min mandarin. Uääh.. Jag kommer inte på något bra idag. -.-Pulsade runt Skräddarbacks berget i den djupa snön. Bra att vi har lite snö iallafall.^^ Jag är egentligen en vattenlagd Gurka."..Atchiiiih.."Klagade denne och satte sig upp och såg allmänt skitsöt ut.

Av Malin - 20 januari 2007 22:03

Jag har blivit halvsjuk igen.-.-' Ont i halsen sjukan har drabbat mig ännu en gång så min skidåkning var det bara att ställa in. Precis som de ställde in Skido tävlingen i Mora. bara massa ställa in nuförtiden.xD"Skänk mig en slant! jag är så pank, har inget konto på någon bank. Skänk mig en slant! jag är så pank, men mera bananer vill jag haa!" "Det är lika bra att sluta drömma det går åt helvete iallafall. För om man drömmer om Paris, hamnar man på någe vis likförbannat i Hudiksvall."Pessemistiskt?"Det var en gång en skata. Han kallades för Bernart, men han hette egentligen Åke."

Av Malin - 19 januari 2007 20:30

Har just smällt i mig en massa tacos och julmust. Skulle kanske inte ätit så mycket, men vad hjälper det? Det var ju so gött.;D Min klass verkar ha fått fnatt nu också. Idag innan mattelektionen satt de och sjöng. Eller ja, nynnade på låtar. Konstigt att vi inte bröt ut i allsång efter att ha sett på en film om Ryssland där man inte får tycka eller tänka vad man vill. Sjukt. De små barnen fick böcker i skolan med texter som; "Åh, Putin är så modig och stark..blablabla.." Vi alla kunde ju sjunigt Putin-låten. Om vi nu inte vetat att det var en anhängarlåt med "Vi vill ha en man som Putin, en som inte dricker, En man som Putin, en modig man..osv" text som varit med i EWSong Contest. Musiken var iallafall bra.xD Övar på att rita lite sötisögon just nu.^^ Men, jag är för kass på att göra böjda linjer..*svordommar* Det man inte kan får man göra något åtJag skiter i om hon så är prinsessan av Tsaia!

Av Malin - 18 januari 2007 20:56

Jag har blivit härskare över Kazakstan idag på Geografin. Jag måste undersöka om mitt folk kommer överleva år 2025 på sitt eget land. Antagligen kommer jag själv ha ihjäl landet. Ehee, Theres berättade om något land som bara hade 12 telefoner i hela landet!:O Mahaha, vi har 6 telefoner i bara vårt hus.xDVar på 7-års kalas hos min lilla kusin Emilia idag.^^ Så gullig unge det är alltså! Iallafall ibland.;P Men deras nyinhandlade katt Tuss, eftersom den förra katten dog pangtjong, är det apasötaste jag sett!Maaw, jag ska ha en sådan sötnos. *Stoppa i väska och dra*Sally-Grishäst!Namnet som kommer ta över bland hästnamn.xD Åke Diskborste?

Av Malin - 17 januari 2007 21:11

Idag var vi tvingade att lyssna på en klassisk föreställning i vår aula. Ja, inte det roligaste jag gjort precis men..Tjae, det dög väl. -.- Skola imorron med.Jobbigt jag skulle valt en praktisk linje. Med syslöjd.^^Dagens mening:- "Vaaakna.. du har inte tid att drömma om bordeller och horor just nu.."

Presentation

Omröstning

Apor är gula!
 jaaa :D I know! :]
 eeh? What The Fuck? x]
 nejnejnej, apor är bruna? ^__^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards